Guido Bogert De man achter de camera

PortretGudoZwartwit

Geef je Passie een Gezicht!

Mijn stijl is ongedwongen en eigen. Ik wil weten wat de passie is van mijn opdrachtgever, de ondernemer. Hierdoor kan ik mooier en gerichter beeldmateriaal aanleveren. Je medewerkers die zo waardevol zijn, je mooie pand, je indrukwekkende producten. Ik lever beeld voor alle mogelijke klanten en toepassingen, in de zorg en zakelijke markt. Mijn motto is ” Geef je Passie een Gezicht!”

Guido5

You don’t take a photograph…
You make it!

Fotograferen is een vak, het gaat niet vanzelf, ondanks goede apparatuur.
Ik ben van mening dat gevoel en persoonlijkheid een grote rol spelen in het maken van goede en passende beelden.
Als fotograaf moet je goed kunnen luisteren en heb je vaak een belangrijke leidende rol die aan zult moeten nemen om de juiste beelden te kunnen maken.
Het is een kunst om je te kunnen verdiepen in diverse materie en je in te leven in je opdrachtgever én de klant van je klant.

Door mijn jarenlange ervaring en rustige persoonlijkheid voelen mensen zich al snel op hun gemak wanneer ze met mij samenwerken. Een ongedwongen prettige sfeer zorgt voor prachtige portretfoto’s en mijn oog voor detail draagt bij aan zakelijke reportages die de producten en verhalen van mijn opdrachtgevers op een juiste manier in beeld brengen.